Home/Over ons

OVER ONS

Atelier Verstrepen is een toeleveringsbedrijf hoofdzakelijk voor de machinebouw. Wij richten ons op de productie van kwalitatief hoogstaande producten van draai- en freeswerk. Van lasconstructies tot plaatbewerking. Atelier Verstrepen richt zich zowel op stuk- en seriewerk en gaat geen materiaalsoort uit de weg. Ferro- en non-ferromaterialen. Wij doen het!

Danny Verstrepen

ONZE FILOSOFIE, JOUW IDEËEN

Atelier Verstrepen hecht veel belang aan persoonlijk contact met de klant. Dit is onze manier om jouw noden en ideeën verder uit te werken en zo tot het gewenste afgewerkte product te komen. Wij streven naar precisie en voldoen op vraag van de klant aan zijn eisen inzake vorm en materiaal.

DIRECTIE EN MACHINEPARK

Atelier Verstrepen werd opgericht door Danny Verstrepen en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een gemotiveerd team van 12 personeelsleden, waarvan een aantal arbeiders in ploegverband werken.

Wij zijn thuis in alle vormen van metaalverwerking, Van draai- en freeswerk tot laswerk en plaatbewerking. Ferro- en non-ferro producten, precisiewerk in stuk- en seriewerk, assemblages en constructies.

Ideeën? Projecten? Contacteer ons, wij denken graag met jouw projecten mee.

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Dankzij een zorgzaam beleid en zin voor kwaliteit kan Atelier Verstrepen het resultaat leveren dat de klant wenst. De activiteiten worden voortdurend aangepast aan de eisen en noden van de klant en zijn volstrekt up to date. Samen met de gepersonaliseerde aanpak slagen wij erin om alles binnen een korte tijdspanne te leveren.